Undersköterskor till hemtjänsten Markaryd

I Markaryds kommun finns 900 medarbetare som tillsammans jobbar för kommunen och kommuninnevåna... rnas bästa. Vi har engagerade och kompetenta medarbetare som alla är en viktig del av vår verksamhet och som skall ha möjlighet att både kunna utveckla verksamheten och sig själva. Alla anställda erbjuds en god arbetsmiljö och har möjlighet till friskvårdsbidrag. Som anställd i Markaryds kommun har du bra försäkringar, pensionsavtal och semesteravtal. Markaryds kommun har en god ekonomi och står väl rustad för att möta framtiden. Välkommen att bli vår medarbetare.HEMTJÄNST SÖDER SÖKER PERSONAL!

4st Undersköterskor

Refnr:125/11

Då en av våra medarbetare i Hemtjänst Söder slutat sin anställning, söker vi Dig undersköterska för tillsvidareanställning. Tjänsterna är idag på 3st 50%,1st 55% men som anställd inom Markaryds kommun har Du själv möjlighet att välja Din tjänstgöringsgrad. Vi arbetar med årsarbetstid där Du har möjlighet att påverka Din anställning.

Du som söker bör ha god samarbetsförmåga och flexibilitet. Arbetsuppgifterna består i att ge brukarna individuellt stöd och hjälp i sin dagliga livsföring, stimulera till aktiviteter och delaktighet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Tillträde: 2012-01-23 eller efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan ställd till Personalenheten, Markaryds kommun, Box 74, 285 22 Markaryd senast 2011-12-30 Du kan även skicka din ansökan till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den