Undersköterska, delat tjänst akutmott/kirurgmott

Om sjukhuset:
Karlskoga lasarett är ett akutsjukhus med ett upptagningsområde på ca 90 000 fö... r boende i västra Örebro län samt östra Värmland. Sjukhuset har ca 800 anställda. Karlskoga lasarett är ett av tre sjukhus inom Örebro läns landsting och bedriver dygnet-runt-verksamhet inom intensivvård, medicin och geriatrik, kirurgi, kvinnosjukvård med förlossningsverksamhet samt ortopedi. På lasarettet finns även mottagningar för barn och ungdom, öron-näsa-hals, ögon och hud. Karlskoga lasarett präglas av god stämning med gott samarbetsklimat och korta kommunikationsvägar.

Om Örebro läns landsting:
Landstinget arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Vi är en av länets största arbetsgivare med cirka 8 800 anställda på arbetsplatser fördelade över hela länet. Vi strävar efter arbetsplatser med en hälsosam arbetsmiljö, jämställdhet och mångfald. Möjligheten till löpande kompetensutveckling är stor.

Arbetsuppgifter:
En tjänst som delas mellan akutmottagningen och kirurg/öronmottagningen. På akutmottagningen gäller rotationstjänst, dag, kväll och natt. Även helgtjänstgöring ingår. Sedvanligt mottagningsarbete.

Kvalifikationer:
Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande utbildning som ger undersköterskekompetens.

Anställningsform:
Heltid, Tillsvidare

Tillträde:
2012-08-13 eller enligt överenskommelse
 
Nyheter från Socialstyrelsen