Sommarpersonal undersköterskor/ vårdbiträden

Enköping förenar småstadens charm, trygghet och livskvalitet med närheten till storstadens pu... ls. Det strategiska läget i Mälardalen gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Enköping är en av landets snabbast växande städer och vi är snart 40 000 invånare. Välkommen till Enköping - Sveriges närmaste stad!Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar med både myndighetsutövning och utförande verksamhet inom områdena hemtjänst, hemsjukvård, omvårdnads-boenden, kommunrehabilitering, LSS-boenden, daglig verksamhet med flera.ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta inom vård och omsorg i sommar?

Vi kan erbjuda sommarvikariat som undersköterska/vårdbiträde dagar, kvällar och nätter vid Vård- och Omsorgsförvaltningens omvårdnadsboenden Ljunggården,
Liljegården,
Malin/Lillsidan,
Tallgården/ Trögdshemmet,
Gläntan/ Åsunda,
Kryddgårdens demensboende
samt vid
Korttidsboendet Solgården.

Till Solgården kommer personer som vid enstaka tillfällen är i behov av tillfällig vård och omsorg dygnet runt, behöver vård vid akuta situationer eller är i behov av växelvård.

Ett omvårdnadsboende är ett särskilt boende för personer som har behov av service, vård och omsorg dygnet runt. På omvårdnadsboendet finns bemanning dygnet runt med vårdpersonal och hälso- och sjukvårdsinsatser till och med sjuksköterskenivå ingår. På boendet ges alla de hjälpinsatser som den enskilde behöver i det dagliga livet.

Ett demensboende är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom som har stora behov av service, vård och omsorg dygnet runt.
KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har någon form av vårdutbildning, helst motsvarande undersköterska, men det är inget absolut krav.

Vi söker dig som
- har en helhetssyn där du sätter kunden i fokus
- har ett gott bemötande gentemot kunder och deras närstående
- är mån om att ge god service till kunder och närstående
- är flexibel, ansvarstagande och engagerad, arbeta självständigt samt ha en god samarbetsförmåga
- är trygg i dig själv så du kan förmedla trygghet till kunderna

Grundläggande är dock att du är positiv med intresse för att hjälpa människor med olika stöd- och omvårdnadsbehov.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Datavana är meriterande då vi regelbundet använder olika program för till exempel schemaläggning, avvikelserapportering och meddelandehantering.
 
Nyheter från Socialstyrelsen