Undersköterskor, sommarvikarier söks till Uppsala innerstad
Njord hemvård hjälper personer i ordinärt boende utifrån Socialtjänstlagen och hälso- och... sjukvårdslagen. Vi arbetar i team mellan hemtjänstpersonal, distriktssköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, gruppledare och verksamhetschef.

Vi erbjuder äldre och funktionshindrade, vård, omsorg och service av hög kvalitet genom personlig, kundanpassad samt professionell organisation. För att lyckas med detta är några av nycklarna motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. Vi lägger stort vikt vid hälsoförebyggande arbete med kunden i centrum.
Vi arbetar utifrån vårat motto:
Omtanke - Vänlighet - Service.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har genomgått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande samt har erfarenhet av äldreomsorg.

Du skall tycka om att arbeta med människor, vara lyhörd för andras behov, ha ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Du måste lätt anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver även att du har en god social förmåga, ser till hela vårdtagarens behov, är noggrann och ansvarstagande.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra service och omvårdnadsarbete med kvalitet i fokus utifrån vårdtagarens önskan och behov.

I arbetet ingår även dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Du måste även kunna cykla och gärna ha körkort.

Arbetstid/Varaktighet
Sommarvikariat, Schemalagd arbetstid dag/kväll/helg

Lön
Månadslön. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Enhetschef Susanne Stensson
Telefon: 018-727 51 56

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Se nederst på sidan.

Sista ansökningsdag
30 juni 2012

Arbetsgivare
Förenade Care AB
Höjdrodergatan 19
212 39 Malmö


Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Förenade Service A/S Danmark. Koncernen är privatägd med ca 7000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontoret i Malmö och regionkontor i Stockholm, Uppsala och Gävle.
 
Nyheter från Socialstyrelsen