Undersköterska på BPSD enhet vid Hasselparkens vårdboende

FÖRETAGSPRESENTATION
Aleris är ett av nordens största vårdföretag. Vi finns i Sverige, Norge ... och Danmark och har ca 4700 medarbetare. Aleris erbjuder tjänster inom hälso- och sjukvård, medicinsk diagnostik, äldreomsorg, psykiatri och psykosocial behandling.

ALERIS ÄLDREOMSORG
Aleris Äldreomsorg bedriver äldre- och handikappomsorg på
entreprenad, i egen regi och genom kundval. I Sverige är vi idag över 3 000 medarbetare som tar hand om cirka 1 400 kunder i äldreboende och över 800 i hemtjänst. Verksamheten sker på uppdrag av kommuner och består av äldreboenden, gruppboenden för dementa, korttidsboende, hemsjukvård, sjukhem och hemtjänst. Aleris Äldreomsorg har idag ett 40-tal olika verksamheter i Sverige.


Aleris Äldreomsorg AB söker en undersköterska med utbildning i Psykiatri eller Demens till Hasselparkens vårdboende

Hasselparken är ett vårdboende med 69 lägenheter på 4 plan. BPSD enhet, demensvård och omvårdnad. Boendet ligger centralt beläget i stadsdelen Salabackar i östra Uppsala

Vi söker en undersköterska som har ett stort intresse för att arbeta med personer som har en demensjukdom med symtom inom BPSD vilket är ett samlingsnamn för en rad olika symtom som kan drabba personer i sin sjukdom.

I Aleris äldreomsorg arbetar vi med gemensamma värderingar som genomsyrar samtliga av våra verksamheter. Värderingarna innebär att vi är Omtänksamma, Professionella, Engagerade, Nytänkande och att vi alltid har den enskilde individen – vår kund – främst.  Det innebär att vi vill ha medarbetare som har en hög personlig mognad, en stark servicekänsla och som verkligen brinner för att arbeta med människor. 

Kvalifikationer: Undersköterskeutbildning med inriktning Psykiatri eller Demens sjukdom.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning på enheten som innebär att vi välkomnar manliga sökande till tjänsten. 

                                                               

 

Lön: Individuell lönesättning 

Sista ansökningsdagen:  2012-07-15

Varaktighet: Tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetstid: Deltid

Kontaktinformation:   Marita Eliasson 0735 938096 

OBS! Vi tar ej emot ansökningar vanlig mail eller  i pappersform utan hänvisar till bifogad ansökningslänk!
 
Nyheter från Socialstyrelsen