Undersköterska sökes till Uppsala!

Agito är ett auktoriserat bemanningsföretag som samarbetar med läkare och sjuksköterskor i No... rden sedan 2002. Efter en sammanslagning mellan Achima och Healthcare Recruitment Group bytte vi till namnet Agito 2009. Vi finns i Sverige, Norge, Danmark och på Grönland. Läs gärna mer på www.agito.org.

Nu söker Agito en undersköterska till Uppsala.

Tjänstebeskrivning
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har erfarenhet av mottagningsarbete, akutverksamhet och som kan ta EKG och kapillärprover till en närakut i Uppsala.

Kvalifikationer
Undersköterska med minst 3 års erfarenhet från närakut, vårdcentral eller liknande.

Anställningsform
Visstidsanställning från slutet av juni till mitten av augusti.

Arbetstid
Enligt schema, dag, kväll, helg.

Ersättning
Individuell lönesättning

Kontaktperson
För mer information gällande rekryteringsprocessen ring 040 601 13 60 eller maila Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den . Registrera dig på www.agito.org.

Vid frågor rörande tjänsten, kontakta konsultchef Malin Ryde på 0700- 90 25 73 eller Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den .

Vi söker även sjuksköterskor för löpande behov i Norge. För mer information, maila dina frågor till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den så kontaktar vi dig.
 
Nyheter från Socialstyrelsen