Undersköterska, natt

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tac... k vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 500 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar.

Socialförvaltningen söker till Solliden:

Undersköterska, natt

Ref.nr: 2012/17
Tjänsten: Tillsvidareanställning 76 %
Sista ansökningsdag: 15 augusti 2012
Tillträdesdag: 1 september 2012

Då en av våra medarbetare har gått vidare till en ny arbetsplats söker vi nu en undersköterska som har stort intresse av att arbeta på Solliden. Solliden innefattar 8 avdelningar med korttidsboende, demensboende och Specialistboende förutom ordinärt vårdboende.

ARBETSUPPGIFTER
Arbeta på Solliden. Din uppgift som undersköterska är att tillgodose de boendes behov vad det gäller god omvårdnad. Dokumentation hör till arbetsuppgifterna. Arbetet är idag förlagt till nattjänstgöring. Schemaansvarig i Time Care.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och erfarenhet av omvårdnad samt ett genuint intresse av att arbeta med äldre människor. Du ska vara flexibel och självständig, ha god samarbetsförmåga och kunna ta egna initiativ. God datorvana är meriterande då personen ska vara schemaansvarig i datorsystemet Time Care. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Enhetschef Madeleine Wallin 0223-443 31

Fackliga företrädare
Kommunal: 0223-442 57

Välkommen med din ansökan med meritförteckning!
 
Nyheter från Socialstyrelsen