Carema Care hemtjänst i Västerås söker vikarier

Vi söker timvikarier och sommarvikarier till våra hemtjänstenheter i Västerås, som vi driver... på Kundval. Enheterna ligger på Kristinagatan 10
samt på Jakobsgatan 77.

Vi söker vårdbiträden, undersköterskor eller dig med erfarenhet från arbete inom hemtjänst. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor. Du skall kunna ge våra kunder en omvårdnad och service av hög kvalitet. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla dina kunder samt deras närstående. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Dina egna kunskaper och erfarenheter delar du gärna med dig av och du är öppen för att ta till dig av andras. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

B-körkort är ett krav.

Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vid frågor om tjänsterna kontakta Gruppchef Roxana Bejersten på 0733-775608

Välkommen med din ansökan via e-post!
Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Carema Care är ett av Sveriges ledande företag inom omsorg. Vi arbetar inom äldreomsorg, beroendevård, psykiatri, missbruk och omsorg om personer med funktionsnedsättning samt PUT-boenden och HVB-hem. Vi finns i hela Sverige. Carema Care ingår i Ambea AB, tillsammans med systerföretagen Carema Sjukvård och Mehiläinen.
 
Nyheter från Socialstyrelsen