Bemanningstjänst söker undersköterskor/skötare

Välkommen till Västerås stad, här får du möjlighet att jobba med det viktigaste! Västerås... stads medarbetare får vara med och bygga samhället och få en hel stad att fungera.
Västerås stad är Västerås största arbetsgivare, en stor organisation som ger möjligheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Är du intresserad av att söka tjänsten? Då ber vi dig att söka via "Sök jobbet här"- funktionen på denna sida, då urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär.


ARBETSUPPGIFTER
Söker du arbete sommaren 2012?

proAros och Bemanningstjänst söker dig som är intresserad av arbete inom vård och omsorg!

Bemanningstjänst är proAros bemanningsenhet. Vi rekryterar och förmedlar personal för uppdrag i verksamheterna från tre timmar till 6 månader. Bemanningstjänsts uppdrag är att bistå med stöd direkt in i kärnverksamheten, i form av personal inom olika kompetensområden.

Anställningsform: Allmän visstidsanställning med lön per timme

Bemanningstjänst söker:

– Undersköterskor

proAros är Västerås stads största förvaltning med närmare 9000 medarbetare. Inom proAros finns fyra verksamhetsområden, bland annat Stöd och utveckling och verksamheter inom vård och omsorg, förskola och skola, gymnasie- och vuxenutbildning samt kultur och förebyggande verksamhet. Verksamhetsområdet Stöd och utveckling har till syfte att skapa mervärde i form av ökad effektivitet, bättre kvalitet och ökad produktivitet inom förvaltningen proAros.

Då urvalsarbetet och intervjuer sker löpande under ansökningstiden ber vi dig att söka så snart som möjligt! (Observera: inlämnade orginalhandlingar återlämnas ej).

Arbetet innebär att utföra sedvanliga arbetsuppgifter.KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs följande kvalifikationer:

Du är utbildad undersköterska/skötare till omvårdnad inom äldreomsorg, tränings-och särskola, boenden och/eller till daglig verksamhet för fysiskt och psykiskt funktionshindrade. Erfarenhet av arbete inom nämda yrkesområden ses som meriterande. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med social dokumentation.

För att arbeta som Undersköterska/skötare krävs det att du har en god rörlighet och fysisk stabilitet, mental styrka, god grundkondition och i övrigt god hälsa.

Att arbeta som vikarie kräver att du:
– är uppmärksam
– är lyhörd
– kan ta egna initiativ men också anpassa dig till andra
– är flexibel
– är trygg i din yrkesroll

Besök gärna www.jobbaivasteras.nu, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Västerås stad mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.
 
Nyheter från Socialstyrelsen