Carema Care söker Avlösare

I Västerås kommun tillämpas LOV, Lagen om Valfrihet kring utförandet av LSS-insatserna Avlös... arservice och Ledsagarservice. Carema är sedan januari 2012 valbar som utförare efter att beslut om insats fattats av LSS-handläggare.

Avlösarservice är en insats som beviljas för att avlasta närstående. Insatsen utförs i huvudsak i hemmet eller i närmiljön utomhus.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som avlösare åt en pojke på fyra år. Pojken har autism. Vi tror att du som person är erfaren som vårdare, personlig assistent eller har arbetat som avlösare eller ledsagare tidigare. Utbildning inom vård och omsorg är meriterande, särskilt utbildning med fokus på autism och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Syftet är att föräldrarna ska få avlastning.

Vi söker dig Kvinna 30-50år, behärskar svenska, rökfri, flexibel, förmåga till struktur och tydlighet. Erfarenhet av barn är ett måste, extra plus om du även jobbat med autistiska barn. Du som söker skall vara barnkär, lugn och trygg. Arbetet består av att vara stöd i sysslesättning, lek och kommunikation.

Att leka, busa och umgås inomhus och i närmiljön utomhus är grundläggande arbetsuppgifter. Därför bör du vara rörlig och energisk och tycka om att umgås med barn.

Cirka 12 h i månaden men kan komma att utökas.
Schemat bestäms tillsammans med familjen månad för månad.

Eftersom tjänsten ska tillsättas snarast kommer intervjuer hållas fortgående.
Individuell lönesättning, kollektivavtal finns.

Vid frågor kontakta verksamhetschef:
Mathias Peterson 0766-217 669

Vi tar enbart emot ansökan via e-post.


Carema Care är ett av Sveriges ledande företag inom omsorg. Vi arbetar inom äldreomsorg, beroendevård, psykiatri, missbruk och omsorg om personer med funktionsnedsättning samt PUT-boenden och HVB-hem. Vi finns i hela Sverige. Carema Care ingår i Ambea AB, tillsammans med systerföretagen Carema Sjukvård och Mehiläinen.
 
Nyheter från Socialstyrelsen