Sommarjobb – undersköterska

Att hitta ett sommarjobb kan många gånger kännas oerhört jobbigt, utmanande och stressande. Oftast behöver man vara ute i god tid och redan börja söka i januari, vilket för många kan ses som en stress. Dock är behovet av undersköterska stort, och använder du dig av ett välskrivet CV och personligt brev för undersköterskor kommer du inte ha några problem att hitta rätt sommarjobb för dig.

Läs mer

Sök lediga sommarjobb som undersköterska

Är du ute efter lediga sommarjobb för undersköterskor? På allasommarjobb.se kan du bläddra bland mängder av lediga tjänster för undersköterskor, skötare och vårdbiträden. Det krävs inte mycket för att du ska hitta rätt, det enda du behöver göra är att välja önskad kommun eller ort där du vill jobba och söka jobbet som matchar dina behov och önskemål.

Var kan man sommarjobba som undersköterska?

Det finns en mängd olika arbetsplatser för dig att jobba som undersköterska. Nedan listas de populäraste arbetsplatserna att välja på.

  • Äldreomsorgen
  • På ett boende
  • Hemtjänsten
  • Vårdcentral
  • Hospice
  • Sjukhus
  • På ett boende för personer med funktionsnedsättningar

allasommarjobb.se kan du även hitta mer nischade jobb för undersköterskor. Bläddra bland alternativen och sök ett jobb inom ditt önskade område.

Arbetsplatser med barn och ungdomar

Det finns även möjlighet för dig som vill jobba med barn och ungdomar att göra detta. Det kan vara som personlig assistent eller jobba på ett gruppboende med barn med funktionsnedsättningar. Behovet av dessa typer av undersköterskor ökar hela tiden. På skr.se kan du läsa mer om undersköterskors jobb.

När får man börja sommarjobba som undersköterska om man pluggar?

När du läst fyra terminer på sjuksköterskeprogrammet får du börja jobba som undersköterska. Det kan ibland skilja sig lite mellan olika arbetsgivare, men i de flesta fall ska du ha läst fyra terminer.